נמל המפרץ תרם עשרות מכולות ממוגנות לצה״ל

מדובר במכולות מלאות בטון השוקלות כ-20 טון כל אחת, ומהוות אמצעי הגנה משמעותי מפני איומים שונים. הנמל אף סייע לאתר משאיות מתאימות להובלת המכולות, שהסכימו לבצע את ההובלה בהתנדבות מלאה. נמל המפרץ: הנמל ממשיך לעבוד 24/7 גם בימי הלחימה


11:27 ,22.10.2023 מאת: מערכת פורט2פורט

הנהלת נמל המפרץ תרמה לצה״ל עשרות מכולות ממוגנות. מדובר במכולות מלאות בטון השוקלות כ-20 טון כל אחת, ומהוות אמצעי הגנה משמעותי מפני איומים שונים. בשל העומס על משאיות הובלה בימים אלו, הנמל סייע לאתר משאיות מתאימות להובלת המכולות, שהסכימו לבצע את ההובלה בהתנדבות מלאה. 

 

הנהלת נמל המפרץ: ״אנחנו מגויסים באופן מלא למאמץ המלחמתי. נעתרנו מייד לבקשת צה״ל לסייע עם המכולות הממוגנות, אשר מוכנות כאן בנמל מבעוד מועד כחלק מההיערכות לאירוע חירום. אנו מודים לעמיתינו בחברות התובלה על הירתמותם להובלת המכולות לצה"ל בהתנדבות מלאה, גם בעומס הקיים על משאיות ההובלה בימים אלו״. 

 

בהנהלת הנמל הדגישו כי הנמל ממשיך לפעול 24/7 במטרה לייצר הזרמה שוטפת של אספקה למשק הישראלי, ומצד שני, להמשיך את הייצוא עבור התעשייה הישראלית. עוד ציינו, כי הטכנולוגיה המתקדמת בנמל מאפשרת פריקת מכולות בשליטה מרחוק מחדרי בקרה ממוגנים, וכי נמל המפרץ הוקם בהתאם להנחיות מפורטות של פיקוד העורף והוא מצויד בכל האמצעים הנדרשים לצורך רציפות תפקודית גם בזמן חירום.