נמל אשדוד: נבחרו שתי הצעות לייעול העבודה התפעולית

ועדת הצעות הייעול דנה בעשר הצעות ייעול שהוגשו על ידי עובדי החברה הנוגעות לתחומים התפעולים היומיומיים בהם הם נתקלים. למקום הראשון הגיעו שתי הצעות: ייצור טבעת לביטול חופש בתנועת קלשון במלגזה 12 טון ומתקן לאבטחת צירי עגלה


11:13 ,30.01.2019 מאת: מערכת פורט2פורט

ועדת הצעות הייעול של חברת נמל אשדוד התכנסה לאחרונה ובחנה את הצעות הייעול שהוגשו בפניה על ידי העובדים. הוועדה דנה בעשר הצעות ייעול שהוגשו על ידי עובדי החברה הנוגעות לתחומים התפעולים היומיומיים בהם נתקלים העובדים בעבודה השוטפת והם פרי חשיבתם. יש לציין כי הצעות הייעול שאושרו בוועדה, מיושמות בשטח והניבו תוצאות מרשימות.

 

איציק בלומנטל, מנכ״ל חברת נמל אשדוד, ציין כי ״אני מודה לכל העובדים הטורחים ומקדישים מזמנם בגיבוש הצעות ייעול לשיפור התפקוד והתפוקה בעבודה. ההצעות שעלו בפני הוועדה מציגות קשת רחבה של תחומים ונושאים בהם נוגעים העובדים ומביאה היישר מלבם פתרונות יצירתיים. אני גאה בשיתוף הפעולה של העובדים ובמחויבותם לחברת הנמל״.

 

להלן הצעות הייעול שהגיעו למקום הראשון בוועדה:

 

ייצור טבעת לביטול חופש בתנועת קלשון במלגזה 12 טון - הצעה זו הגיע מדוד בן דוד, מנהל מחסן כלי סווארות, מחלקת תפעול

 

מתקן לאבטחת צירי עגלה - שי שבח, הוגה הצעה זו, עובד במחלקת ציוד ותפקידו מכונאי מוסך קדמי.

 

בנוסף להצעות אלו התקבלו אצל הוועדה שמונה רעיונות מגוונים נוספים ממחלקת ים ועד למחלקות המחשוב בנמל אשדוד. כל הצעות ייושמו ויובילו לשיפור מערך התפעולי של הנמל.