בג"צ דחה בקשה לצו ביניים שהגישו אלון חסן וחברת ההובלות בן עידן הובלות וקיבל את הטיעון של חברת נמל אשדוד, ופסק שהנמל רשאי להפסיק מיידית את הרישיון הכניסה של חברת בן עידן הובלות שבבעלות יו"ר ועד העובדים.
עוד נקבע, שחברת הנמל אינה חייבת להמתין להכרעה סופית בעתירה בנושא, שהגיש חסן לבג"צ.
רישיון הכניסה לנמל של משאיות של חברת בן עידן הובלות בוטל על ידי דירקטוריון הנמל בעקבות כתבה שהתפרסמה בערוץ 2 ועסקה בעסקיו הפרטיים של חסן.
בדיון בבג"צ טען חברת הנמל שאלון חסן הוא בעל המניות היחיד בחברת בן עידן הובלות, כשבמקביל הוא משמש כיו"ר ועד העובדים בנמל אשדוד. כמו כן, נטען, ש"עובדי התפעול בנמל, שבראשם עומד חסן, הם אלה שעובדים יום יום בשטח מול משאיות החברה שבבעלות חסן. מצב דברים זה הוא מצב מובהק של ניגוד עניינים אסור".
עוד נטען: "לא יכול להיות ספק שכאשר עובד נמל, קל וחומר יו"ר ועד העובדים של הנמל, מנהל עסקים פרטיים בתוככי הנמל, שבמסגרתם הוא נותן שירותים ללקוחות של חברת הנמל, הוא קולע את עצמו למצב מובהק של ניגוד עניינים. קיים חשש שעובדי הנמל יתנו עדיפות בשירותים שהם מספקים מטעם חברת הנמל לאותם לקוחות של חברת הנמל המנהלים עסקים עם חסן ומספקים לו פרנסה, ויעדיפו אותם על פני לקוחות אחרים".
מנגד טענה חברת ההובלה בבקשה למתן צו ביניים, עד לקבלת ההחלטה בעתירה שהגישה החברה נגד ההחלטה לשלול את רישיון הכניסה כי ההחלטה אינה סבירה, התקבלה שלא כדין ופוגעת בזכותה לחופש העיסוק.
שופט בית המשפט העליון סלים ג'ובראן קבע עוד: "לא מצאתי כי סיכויי העתירה גבוהים במידגה המצדיקה את מתן צו הביניים".