בנמל לוס אנג'לס מנסים להתגבר על העומס

הצפיפות בנמל נוצרה בתחילת השנה עקב עיצומים של עובדי הרציפים. תוכנית חדשה, המנסה להביא לשחרור מכולות ביבוא בתוך 48 שעות, מנסה להתגבר על הפער


11:22 ,12.03.2015 מאת: מערכת פורט2פורט

תוכנית חדשה להאצת הטיפול בנמל לוס אנג'לס בכדי להתגבר על הצפיפות שנוצרו בעקבות העיצומים בחודשים האחרונים מתחילה לשאת פירות.

 

התוכנית נקראת "Peel Off" והיא הושקה ב-25 בפברואר, במסגרתה מתבצע שיתוף פעולה עם חברת סוורים, חברת הובלה יבשתית, מספר מפעילי מסופי מטענים וקבוצה של קמעונים.

 

עיקרי התוכנית היא ל"עוטף" בקבוצה מכולות, בעיקר מכולות ביבוא, המיועדות להימסר למספר לקוחות מרכזיים של הנמל, ולשנע אותם לשטח איחסון קרוב, ממנו הם נשלחים ללקוח במהירות האפשרית, בניסיון לשחרר אותם מתחומי הנמל בתוך 48 שעות. השילוח ללקוחות נעשה בעיקר בשעות הלילה, בכדי להתחמק מהפקקים בכבישים.

 

לדברי רשות הנמל, העבודה על פי התוכנית החדשה תימשך לאורך שנים, גם לאחר שתיפטר בעיית הצפיפות.