התביעה, בסך 3.5 מיליון ₪, הוגשה בתגובה לכתבה ששודרה ב"אולפן שישי" בשבוע שעבר. לטענת התביעה הכתבה התבססה על עדותו של עובד שפוטר בשל עבירות משמעת רבות
תביעת לשון הרע בסך 3.5 מיליון ₪ הוגשה היום 16.02.06 ע"י רכבת ישראל כנגד הכתב אורן אהרוני וחברת החדשות של ערוץ 2. התביעה הוגשה בביהמ"ש המחוזי בירושלים באמצעות עו"ד חיים וינטרוב ועו"ד אורי פרימו ממשרד המבורגר עברון ושות'.
זאת, בתגובה לכתבה ששודרה "באולפן שישי" ביום שישי האחרון (10.02.06) בעניין רכבת ישראל.
בכתב התביעה נטען כי בכתבה ששודרה הועלו טענות מסולפות, מעוותת, בלתי מאוזנות ומגמתיות תוך הכפשת שם החברה ועובדיה. דברים אלה מהווים לשון הרע והוצאת דיבה לשמה ומטילים על חברת החדשות והכתב אורן אהרוני אחריות בנזיקין כלפי רכבת ישראל.
עוד נטען בכתב התביעה כי כתב חברת החדשות של ערוץ 2 , מר אורן אהרוני , בחר לבסס את הכתבות, בין היתר, על עדותו של עובד רכבת שפוטר בשל עבירות משמעת רבות ואף הוגש נגדו כתב אישום בגין עבירות סמים, ובכך הטיל דופי בכל עובדי הרכבת וגרם להשמצה גסה ופרועה אשר אין לה כל מקום. רכבת ישראל החליטה לפנות לבית המשפט כדי שיחשוף את הרשלנות שעמדה בבסיסה של הכתבה ששודרה ב"אולפן שישי" בערוץ 2.
רכבת ישראל הגישה תביעת לשון הרע כנגד אורן אהרוני וחברת החדשות של ערוץ 2
התביעה, בסך 3.5 מיליון ₪, הוגשה בתגובה לכתבה ששודרה ב"אולפן שישי" בשבוע שעבר. לטענת התביעה הכתבה התבססה על עדותו של עובד שפוטר בשל עבירות משמעת רבות
00:00 ,16.02.2006
עשוי לעניין אותך
זבובים עקרים יוצגו ב"אגריטך 2006"
חברת נמל אשדוד סיימה את שנת 2005 ברווח נקי של 30 מיליון ש"ח
יצואנים ישראלים משתתפים החודש ב-5 תערוכות בינלאומיות
הסכם לשת"פ במו"פ תעשייתי בין ישראל ליוון
בדרך לאסטרטגיה ארוכת טווח בחנ"י

התאונה בנמל חיפה: נזקים קלים בלבד