משרד התחבורה הודיע כי לצורך שדרוג מערכות המחשוב משרדי הרישוי יהיו סגורים בתאריכים אלה. בימים אלה לא יתאפשר להעביר בעלות רכב ולא יבוצעו מבחני נהיגה עיוניים או מעשיים
משרדי הרישוי ברחבי הארץ יסגרו החל מ-25 בדצמבר (יום שני) ועד ל-31 בדצמבר 2006 (יום ראשון), לצורך שדרוג מערכות המחשוב של משרד התחבורה. משרדי הרישוי ישובו לפעול כרגיל ב-1 בינואר 2007 (יום שני).
שדרוג מערכות המחשוב של משרד התחבורה נועד לאפשר את הרחבת השירותים הממוחשבים הניתנים לציבור ולשפר את רמת השרות הניתנת לנהגים ולנזקקים לשירותי משרד התחבורה.
ממשרד התחבורה נמסר כי בשל השבתת המחשב למשך ארבעה ימים לא יתאפשר מתן שרות לציבור בכל משרדי הרישוי ולא תהיה קבלת קהל בכל יחידות המשרד הנותנות שירות.
כמו כן לא יבוצעו מבחני נהיגה עיוניים (תיאוריה) ומבחני נהיגה מעשיים ("טסטים"). לא יתאפשר גם מתן שירותים נוספים הקשורים למחשב, כמו למשל העברת בעלות על רכב והנפקת רשיונות נהיגה ורכב.
גם תחנות הצילום של הזכיינים הפרטיים, הפועלות בשרות אגף הרישוי במשרד התחבורה לא יפעלו בימים אלה.
ממשרד התחבורה נמסר כי המענה האנושי במוקד 5678* יפעל כרגיל אך ניתן יהיה לקבל דרכו מידע שאינו מצריך פעולת מחשב.
משרדי הרישוי יהיו סגורים לציבור בין ה-25 ל-31 בדצמבר
משרד התחבורה הודיע כי לצורך שדרוג מערכות המחשוב משרדי הרישוי יהיו סגורים בתאריכים אלה. בימים אלה לא יתאפשר להעביר בעלות רכב ולא יבוצעו מבחני נהיגה עיוניים או מעשיים
00:00 ,14.12.2006
עשוי לעניין אותך
המשתמשים בהובלה ימית מתריעים: סכנת סגירה מוחלטת של נמל אשדוד בפני אניות צובר של תבואות
משרד התחבורה היפני יבחן את שיטת הקונפרנסים הימיים בספנות הקווית
שר התחבורה: החל מאפריל 2007 יותאמו רשיונות הרכב והנהיגה בישראל לתקינה האירופית
רכבת ישראל פרסמה מכרז בינלאומי למערכת כרטוס חכם
עודד פלר: ביטול התוכנית לשדה תעופה בינלאומי בחיפה – שערורייה בלתי נסבלת
עשרות שרי תחבורה וראשי איגודים מקצועיים מהעולם הוזמנו ל- port2port 2007