ממחר: תעריפי הנסיעה במונית מתייקרים ב-4%

על פי התעריף החדש מחיר התחלתי של נסיעה במונית יהיה 9.5 שקלים במקום 9.1 כיום. מחירי הנסיעה בקווי השירות העירוניים והבינעירוניים של המוניות יישארו ללא שינוי


00:00 ,27.09.2006 מאת: מערכת פורט2פורט

על פי התעריף החדש מחיר התחלתי של נסיעה במונית יהיה 9.5 שקלים במקום 9.1 כיום. מחירי הנסיעה בקווי השירות העירוניים והבינעירוניים של המוניות יישארו ללא שינוי
 
תעריפי הנסיעה במונית מתייקרים ממחר (28.9.06) בשיעור של 4%, בהתאם לצו הפיקוח על מצרכים ושירותים שנחתם על ידי שרי האוצר והתחבורה.
 
בהתאם לתעריף החדש מחיר התחלתי של נסיעה במונית יהיה 9.5 שקלים במקום 9.1 כיום.
 
דובר משרד התחבורה, אבנר עובדיה, מסר כי עליית התעריפים משקפת את ההתייקרויות שחלו בסל התשומות בענף המוניות מיוני 2005 בניכוי הפחתת שעור המע"מ באחוז אחד.
 
התעריף עבור הזמנת מונית בטלפון יהיה 3.6 במקום 3.5 ואילו התשלום עבור נוסע שלישי במונית יהיה 3.3 במקום 3.2 שקלים כיום.
 
התוספת שנהגי המוניות גובים עבור נסיעה מנמל התעופה בן גוריון לא תתייקר והיא תישאר 5 שקלים.
 
כמו כן לא יתייקרו מחירי הנסיעה בקווי השירות העירוניים והבינעירוניים של המוניות והם יישארו ללא שינוי.