בוחבוט הנו מינוי חדש של חברת אביב שיגור, שהכריזה לפני מספר חודשים על כניסתה לשווקים בינלאומיים כחלק מהשינויים שעברה החברה בשנה האחרונה לשיפור השירות ללקוחות בארץ ובחו"ל
אבי בוחבוט (37) נשוי + 1 מונה למנהל החטיבה הבינלאומית של חברת הבלדרות "אביב שיגור". בוחבוט, בעל תואר ראשון במנהל עסקים מאוניברסיטת דרבי ובוגר בית הספר הטכני של חיל האויר, בעל ניסיון רב בתחום המכירות והשיווק בארץ ובעולם.
בין השנים 2004-2006 שימש כמנהל השיווק והמכירות של Ganeden import export pty ltd.חברת יבוא במרלבורן, אוסטרליה המשווקת מוצרים לשוק "עשה זאת בעצמך". לפני כן, שימש במשך 5 שנים בחברת השילוח DHL, כמנהל מכירות ושיווק אזור הדרום.
אבי בוחבוט הנו מינוי חדש של חברת אביב שיגור, שהכריזה לפני מספר חודשים על כניסתה לשווקים בינלאומיים כחלק מהשינויים שעברה החברה בשנה האחרונה לשיפור השירות ללקוחות בארץ ובחו"ל.
אביב שיגור (אביב יעל דרומה בע"מ) היא החברה הגדולה והוותיקה בישראל (70 שנה) למתן שירותי דואר ובלדרות פנים ארציים לכל סוגי החבילות והמעטפות. החברה נותנת מענה לצרכים הלוגיסטיים של לקוחותיה במגזר העסקי והפרטי גם יחד, ומאפשרת ללקוחותיה מעקב מקוון אחר המשלוחים בכל רגע נתון.
אבי בוחבוט מונה למנהל החטיבה הבינלאומית של אביב שיגור
בוחבוט הנו מינוי חדש של חברת אביב שיגור, שהכריזה לפני מספר חודשים על כניסתה לשווקים בינלאומיים כחלק מהשינויים שעברה החברה בשנה האחרונה לשיפור השירות ללקוחות בארץ ובחו"ל
00:00 ,31.07.2006
עשוי לעניין אותך
ארגון הסחר העולמי: נכשל סבב השיחות להורדת מכסי המגן והסובסידות
גידול של 5.2% ביצוא התעשייה הקיבוצית במחצית הראשונה של 2006
איגוד לשכות המסחר יקיים מפגש הסברה לקהילה הדיפלומטית המוצבת בישראל
וי. איי תמכיל דרך נמל אשדוד
המבורג סוד השלימה את רכישת FOML
התעשיינים: יצוא המזגנים יגדל הקיץ בכ-10%