שר התחבורה מאיר שטרית סיכם אתמול עם אגף התקציבים במשרד האוצר כי יוקצה תקציב של 19 מיליארד ₪ לחברה הלאומית לדרכים לצורך סלילת ואחזקת כבישים ב- 5 השנים הבאות. סכום זה כולל תקציב לפיתוח כבישים חדשים, לאחזקת כבישים קיימים ולטיפול בבעיות בטיחות עפ"י החלטת הממשלה בהתאם לדו"ח שיינין.
שר התחבורה ציין כי זוהי מהפיכה מבחינת ההתייחסות לתשתית בישראל וכי זוהי הפעם הראשונה שמוקצה בישראל תקציב רב שנתי בהיקף שכזה לצורך פיתוח הכבישים.
עפ"י הסיכום, יוכן תכנון מפורט ל-5 השנים הקרובות לפיתוח הכבישים ואחזקתם. תוכנית זו תובא בעוד מספר שבועות לאישורו של הקבינט הכלכלי.
הישיבה שנערכה היום מהווה סיכום של תהליך ארוך שבמסגרתו גובשה התכנית הרב שנתית בין משרד התחבורה לאגף התקציבים באוצר. השר שטרית הודה לראש אגף התקציבים קובי הבר ולרפרנטים לתחבורה על הסיוע ושיתוף הפעולה בהכנת התכנית.
19 מיליארד ש"ח לסלילת ואחזקת כבישים בחמש השנים הבאות
שר התחבורה מאיר שטרית סיכם עם אגף התקציבים במשרד האוצר על הקצאת 19 מיליארד ₪ לחברה הלאומית לדרכים לצורך סלילת ואחזקת כבישים ב- 5 השנים הבאות. סכום זה כולל תקציב לפיתוח כבישים חדשים, לאחזקת כבישים קיימים ולטיפול בבעיות בטיחות עפ"י החלטת הממשלה בהתאם לדו"ח
00:00 ,15.09.2005
עשוי לעניין אותך
קריאה לפטור ממס קנייה אוטובוס ציבורי זעיר
שר התחבורה חנך כביש גישה חדש למרכז העיר אשדוד
מועצת המובילים תוקפת את שר התחבורה בנושא האחריות השילוחית של הנמלים
תשעה גופים מתמודדים על המכרז להקמת תחנות צילום עבור רשיונות נהיגה
תקנה חדשה: בדיקה רפואית כתנאי לקבלת רשיון נהיגה
חוק חדש: שעות נהיגה מותרות לנהגי משאיות בארה"ב