תנועת המושבים וחברת התעופה ק.א.ל. פתחו בקמפיין: ישראל חזקה. הקמפיין, שנעשה בשיתוף עם העיתון מעריב, כולל מודעות בעיתונים, שלטי חוצות וסטיקרים להדבקה על כלי רכב.
תנועת הנוער של בני המושבים תשתתף בקמפיין והחניכים והמדריכים יסייעו בתליית השלטים וחלוקת סטיקרים ברחבי הארץ.
מזכ"ל תנועת המושבים, איתן בן דוד, אמר שמטרת הקמפיין היא להביע תמיכה והערכה לתושבי הישובים הנמצאים תחת אש, הערכה לממשלה שמגלה נחישות ומנהיגות ואת אמונתנו המלאה בחוזקו של עם ישראל ויכולתו להתגבר על הקשיים ולנצח. מדינת ישראל נמצאת ברגע קשה שהפך להיות למלכד ומאחד.
הקמפיין, שמבוצע באמצעות משרד פרסום יהושע TBWA, כולל הדפסתם והפצתם של 300 אלף סטיקרים ו-400 שלטי חוצות בכל רחבי הארץ ומסכים בצידי הדרך.
תנועת המושבים וחברת התעופה ק.א.ל. פתחו בקמפיין: ישראל חזקה
תנועת המושבים וחברת התעופה ק.א.ל. פתחו בקמפיין: ישראל חזקה. הקמפיין, שנעשה בשיתוף עם העיתון מעריב, כולל מודעות בעיתונים, שלטי חוצות וסטיקרים להדבקה על כלי רכב
00:00 ,20.07.2006
עשוי לעניין אותך
נשיא איגוד לשכות המסחר: הממשלה חייבת להבטיח את הפעילות השוטפת של המגזר העסקי-אזרחי כולו
או סי איי: שירותי הקונסולידציה יבוצעו מנמל אשדוד
שני שליש ממפעלי הקיבוצים בצפון עובדים – רובם במתכונת חלקית
שר התמ"ת הורה להעביר 720,000 שקל למטי"ם באיזורי העימות בצפון ובדרום
היטל סיכון מלחמה
בית מכס אשדוד יגבה את פעילות בית מכס חיפה