שדות התעופה של קהיר פועלים כסדרם

רשויות התעופה האזרחיות עושות מאמצים לסייע לנוסעים להגיע למקום חפצם גם אם הם נוחתים לאחר כניסת העוצר. במקרה הרע, ייאלצו הנוסעים להסתפק בכיבוד


00:00 ,20.08.2013 מאת: מערכת פורט2פורט

שדה התעופה הבינלאומי של קהיר ממשיך לפעול כרגיל והמתחם האווירי שמעל מצרים פתוח לתנועת מטוסים סדירה. זאת למרות חוסר השקט השורר במדינה.

לדברי היומון "Daily News Egypt", שדות תעופה אחרים במצרים, כגון שארם אל-שייח, בורג' אל-ערב, לוקסור, ממשיכים גם הם לפעול כסדרם.

לדברי הודעה של משרד התעופה האזרחית במצרים, נוסעים המגיעים לשדות התעופה של המדינה מקבלים משקאות קלים וכיבוד כשהם אינם יכולים לעזוב את תחומי השדה והיה ונחתו בה לאחר כניסת העוצר.

עוד נמסר, שהמשרד עושה מאמצים לסייע בתיאומים לנוסעים נכנסים להגיע ליעדיהם, אפילו אם הדבר לאחר שהעוצר נכנס לתוקף בשעות אחר הצהריים.