רש״ת פועלת לשיפור השירות לאנשים עם מוגבלות

בפגישה משותפת עם מנכ״ל רשות שדות התעופה, חגי טופולנסקי, מנהל נתב״ג, אודי בר עוז, ומנהל חטיבת שירות לנוסע, שמואל אמסלם, נדונו נושאים לשיפור השירות במטרה להמשיך ולקדם את נושא הנגישות לאנשים עם מוגבלות בשדות התעופה ובמעברי הגבול


11:57 ,18.01.2023 מאת: מערכת פורט2פורט

הנהלת נמל התעופה בן גוריון, קיימה פגישת עבודה עם יובל וגנר, יו״ר נגישות ישראל -  העמותה המובילה בישראל את נושא הנגישות לאנשים עם מוגבלות.

 

בפגישה משותפת עם מנכ״ל רשות שדות התעופה, חגי טופולנסקי, מנהל נתב״ג, אודי בר עוז, ומנהל חטיבת שירות לנוסע, שמואל אמסלם, נדונו נושאים לשיפור השירות במטרה להמשיך ולקדם את נושא הנגישות לאנשים עם מוגבלות בשדות התעופה ובמעברי הגבול בישראל.

 

בישראל יש מיליון וחצי אנשים עם מוגבלות ובעולם בכלל יש כמיליארד איש עם מוגבלות.  ככל שהנגישות משתפרת בארץ ובעולם כך גם כמות הנוסעים הנעזרים ובעלי מוגבלויות בנמלי התעופה ומעברי הגבול גדלה.

 

במסגרת הפעילות הקיימת לשיפור השירות באופן כללי, והשירות לבעלי צרכים מיוחדים, רשות שדות התעופה מבצעת סקרי נגישות מקיף במתקני הרשות על מנת להיערך מראש ובביצוע מיידי של כל פתרון מוצע ובהתאמות למוגבלויות השונות.

 

בפגישה הוצגו מגוון רעיונות ופתרונות לשיפור נושא הנגישות ובכלל זה באגי נגיש להסעת אנשים בכסאות גלגלים למרחקים ארוכים, חדר המתנה מיוחד לילדים עם אוטיזם, חדר שקט ךאנשים בעלי מוגבלויות נפשיות, מרכז הדרכה התנסותי, מערכות התמצאות טכנולוגיות לעיוורים, מערכות תקשורת בשפת הסימנים וכתוביות למוגבלויות שמיעה ועוד.