מועצת המנהלים של רשות שדות התעופה אישרה פה אחד את המלצת שרת התחבורה הגב' מרב מיכאלי למינויו של חגי טופולנסקי למנהל הכללי של רשות שדות התעופה.
ארבעה חודשים אחרי שהוקמה ועדה לאיתור מנכ״ל לרשות שדות התעופה הודיע משרד התחבורה על בחירתו באלוף במיל׳ חגי טופולנסקי שיחליף בתפקידו את יעקב גנות שהודיע זה מכבר על פרישתו לגימלאות.
טופולנסקי הומלץ לתפקיד על ידי ועדת איתור, בראשותה עמדה מנכ״לית משרד התחבורה מיכל פרנק. שרת התחבורה מרב מיכאלי אישרה את ההמלצה ובחרה בטופולנסקי ״לאחר סדרת ראיונות״.
טופולנסקי אלוף במילואים בצה״ל, כיהן בתפקידו האחרון בצבא כראש אכ״א ולפני כן כראש המטה וסגן מפקד חיל האוויר, ראש להק אוויר, מפקד בסיס חצרים וראש מחלקת תכנון וארגון בחיל האוויר. בשלוש השנים האחרונות כיהן כסמנכ״ל בכיר למל״ט ונושאים אסטרטגיים באלביט במקביל להיותו יו״ר של מספר עמותות.
יו״ר מועצת הרשות, האלוף במיל יצחק ג׳רי גרשון, איחל לחגי טופולנסקי המנכ״ל הנבחר, הצלחה בתפקידו בתקופה מאתגרת לעולם התעופה ולרשות שדות התעופה.