אושר בממשלה: חגי טופולנסקי מונה למנכ״ל רש״ת

הממשלה אישרה אתמול באופן סופי את מינויו של חגי טופולונסקי לתפקיד מנכ״ל רשות שדות התעופה. שרת התחבורה מיכאלי: הרשות, שאחראית הלכה למעשה על שערי הכניסה והיציאה מישראל, זוכה היום למכפיל כוח משמעותי


13:13 ,20.06.2022 מאת: מערכת פורט2פורט

הממשלה אישרה אתמול באופן סופי את מינויו של חגי טופולונסקי לתפקיד מנכ״ל רשות שדות התעופה.

 

מועצת המנהלים של רשות שדות התעופה אישרה בחודש אפריל פה אחד את המלצת שרת התחבורה הגב׳ מרב מיכאלי למינויו של חגי טופולנסקי למנהל הכללי של רשות שדות התעופה.

 

ארבעה חודשים אחרי שהוקמה ועדה לאיתור מנכ״ל לרשות שדות התעופה הודיע משרד התחבורה על בחירתו באלוף במיל׳ חגי טופולנסקי שיחליף בתפקידו את יעקב גנות שהודיע זה מכבר על פרישתו לגימלאות.

 

טופולנסקי הומלץ לתפקיד על ידי ועדת איתור, בראשותה עמדה מנכ״לית משרד התחבורה מיכל פרנק. שרת התחבורה מרב מיכאלי אישרה את ההמלצה ובחרה בטופולנסקי ״לאחר סדרת ראיונות״.

 

טופולנסקי אלוף במילואים בצה״ל, כיהן בתפקידו האחרון בצבא כראש אכ״א ולפני כן כראש המטה וסגן מפקד חיל האוויר, ראש להק אוויר, מפקד בסיס חצרים וראש מחלקת תכנון וארגון בחיל האוויר. בשלוש השנים האחרונות כיהן כסמנכ״ל בכיר למל״ט ונושאים אסטרטגיים באלביט במקביל להיותו יו״ר של מספר עמותות.

 

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, מרב מיכאלי על אישור מינוי האלוף במיל׳ חגי טופולנסקי למנכ״ל רשות שדות התעופה שהביאה אתמול בבוקר לאישור הממשלה: ״אני מברכת על אישור המינוי של האלוף במיל׳ חגי טופולנסקי למנכ״ל רש״ת, מינוי שהבאתי לאישור הממשלה. הרשות, שאחראית הלכה למעשה על שערי הכניסה והיציאה מישראל, זוכה היום למכפיל כוח משמעותי. חגי אדם אהוד במיוחד ובעל ניסיון ניהולי עשיר משירותו בצה״ל ומתפקידיו במגזר העסקי והשלישי. אני מאחלת לו הצלחה גדולה בתפקיד החדש ובטוחה כי יצליח להוביל את הרשות בצורה מצוינת ויצירתית כהרגלו״.