לופטהנזה תפעיל את טיסות המטען שלה דרך לייפציג

החברה תפסיק לטוס דרך קולון והחל מאוקטובר 2007 תעביר את פעילות טיסות המטען שלה ללייפציג. המעבר מתואם עם חברת DHL שעמודת לפתוח בלייפציג Hub אקספרס מרכזי אירופאי


00:00 ,26.06.2007 מאת: מערכת פורט2פורט

החברה תפסיק לטוס דרך קולון והחל מאוקטובר 2007 תעביר את פעילות טיסות המטען שלה ללייפציג. המעבר מתואם עם חברת DHL שעמודת לפתוח בלייפציג Hub אקספרס מרכזי אירופאי
 
חברת לופטהנזה קרגו הודיעה השבוע על העברת טיסות המטען שלה מקולון ללייפציג. החל מ-28 באוקטובר 2007 יעברו דרך לייפציג 21 טיסות שבועיות לאסיה ולצפון אמריקה
 
לקראת עונת החורף של 2007 חברת לופטהנזה הודיעה על הפסקת טיסות המטען שלה אל ומקולון (Cologne). שירותי החברה יפעלו במקום זאת דרך שדה התעופה של לייפציג החל מ-28 באוקטובר 2007.
 
טיסות המטען של לופטהנזה מועברות ללייפציג בתיאום עם פתיחתו של מרכז המטענים האירופאי החדש של חברת DHL בלייפציג. בשנת 2008 לייפציג מתוכננת להיהפך ל-Hub המרכזי של DHLאקספרס במסגרת רשת האקספרס האירופאית שלה.
 
חברת DHL אקספרס ולופטהנזה קרגו הפעילו במשותף רשת טיסות בין אירופה, אסיה וארה"ב באמצעות מיזם משותף לחברות החל מחודש מרץ 2004. עד 27 באוקטובר 2007 רוב הפעילות של המיזם המשותף תעבור דרך קולון, אך כאמור, החל מ-28 באוקטובר 2007, הטיסות יופעלו מנמל תעופה Halle בלייפציג.
 
מחברת לופטהזנה נמסר כי קולון תישאר בחזקת בסיס למטעני החברה ולמטעני DHL, אך בכוונת לופטהנזה להציע בעתיד שירותי מטען מקולון רק על גבי מטוסי נוסעים או בהובלה יבשתית. כתוצאה משינוי זה, 35 אנשי צוות של החברה בקולון יועברו לסניפים אחרים של החברה.