שווה את משקלו בנייר

חברת התעופה Emirates חוסכת נייר: מציעה לנוסעים אפשרות לקבל את כרטיס העלייה במטוס באמצעות הטלפון הנייד


00:00 ,24.04.2012 מאת: מערכת פורט2פורט

חברת התעופה Emirates Airlines הפועלת מנסיכות דובאי הודיעה על השקת שירות חדש, המאפשר לקבל את כרטיס העלייה למטוס באמצעו הטלפון הנייד.

השירות מתאפשר, בשלב הראשון, רק לנוסעי החברה מבחריין, כשהמערכת החדשה תציע ללקוחות אפשרות לקבל כרטיס עלייה למטוס דרך הטלפון הנייד המחובר לרשת האינטרנט. השירות יתאפשר לכל הנוסעים שיבצעו צ'ק אין באינטרנט עד 24 שעות מראש ולקבל את כרטיס העלייה למטוס דרך הדואר האלקטרוני, או בהודעת טקסט, לפי בחירתו.

ההודעה תכלול ברקוד הכולל את פרטי העלייה למטוס וניתן לקריאה ולסריקה ישירות על ידי מסופי הצ'ק אין, בדיקות הביטחון ושערי העלייה למטוס.

החברה מעריכה, כי בשנה הראשונה להשקת השירות היא תחסוך 550 ק"ג נייר. בעתיד תרחיב החברה את השירות ל-36 יעדים אותם היא פוקדת.