קבוצת לופטהנזה שוברת שיא של כל הזמנים בתנועת הנוסעים, בתשעת החודשים הראשונים של השנה: שיא היסטורי של 98.4 מיליון נוסעים בתשעת החודשים הראשונים של 2017.
בתוך כך, חברת התעופה אוסטריאן איירליינס פרסמה את תנועת הנוסעים בשלושת הרבעונים הראשונים של שנת 2017. בקרב חברות הקבוצה בלטה במיוחד חברת אוסטריאן אשר רשמה תנועה של 9.8 מיליון נוסעים - גידול של 13.9% בהשוואה לשלושת הרבעונים הראשונים ב-2016.
בחודש ספטמבר 2017 רשמה אוסטריאן איירליינס תנועה של 1.3 מיליון נוסעים, עלייה של 12.9% בהשוואה לחודש המקביל אשתקד. עלייה דרמטית זו בתנועת הנוסעים נבעה בעיקר מהסכם החכירה עם אייר ברלין, עלייה בתנועת הטיסות הפנים-אירופיות ועלייה בתנועת הטיסות בין אוסטריה לגרמניה.
גם בישראל קבוצת לופטהנזה ממשיכה לרשום עליות בתנועת הנוסעים. לופטהנזה הודיעה לאחרונה על הוספת טיסה יומית נוספת בקו ת"א-מינכן, החל מקיץ 2018. בתוך כך, תציע לופטהנזה 14 טיסות שבועיות למינכן במקום 13 המופעלות על ידי החברה כיום.