החל בקיץ 2018 נוסעים במחלקות התיירים ומחלקת Premium Economy של חברת לופטהנזה יוכלו להזמין ארוחה מתוך שבע ארוחות איכותיות בסגנון A la carte במהלך טיסות ארוכות טווח ובתוספת תשלום.
מגוון הארוחות הינו רחב וכולל תפריט גורמה של סטייק בגריל, קופסת בנטו עם מבחר מנות סושי, חטיפים בוואריים מזינים, ארוחה ממריצה אסיאתית עם קינואה, פסטה ים תיכונית עם קארי תאילנדי אקזוטי ועוד כאשר כל המנות מוגשות לנוסע על כלי פורצלן מסוגננים.
התפריטים מוצעים כמעט בכל הטיסות הטרנס-אטלנטיות של לופטהנזה היוצאות מפרנקפורט וממינכן בהזמנה מראש של עד 24 שעות לפני הטיסה. התפריטים החדשים יעלו בין 19-33 יורו והם צפויים להיות זמינים החל מחודש ממאי 2018 באתר החברה.
עוד נמסר לופטהנזה כי הארוחות אינן מחליפות את היצע המזון והמשקאות הקיים במחלקת התיירים ומחלקת Premium Economy אלא משלימות על פי בקשתו הפרטנית של הנוסע.