ישראייר: מערכת ההזמנות והצ׳ק אין שודרגה בהצלחה

החברה החליפה ושדרגה את מערכת ההזמנות ובקרת הצ׳ק אין של ישראייר תעופה ותיירות - מערכת Altéa מבית חברת אמדאוס. ישראייר: השימוש במערכת מהווה שדרוג וקפיצת דרך משמעותיים בשיפור היכולות התפעוליות שלה


10:21 ,23.11.2023 מאת: מערכת פורט2פורט

ישראייר הכניסה לפעילות את מערכת Altéa של אמדאוס לביצוע הזמנות ובקרת צ׳ק אין. החברה עדכנה כי ב-21 בנובמבר 2023 בוצעה בהצלחה החלפה ושדרוג של מערכת ההזמנות ובקרת הצ׳ק אין של החברה הבת, ישראייר תעופה ותיירות - מערכת Altéa מבית חברת אמדאוס. 

 

מחברת ישראייר נמסר כי ״מערכת ההזמנות ובקרת הצ׳ק אין הינה מערכת חשובה בתפעול של ישראייר. המערכת תוכננה לעלות לאוויר ביום 17 באוקטובר 2023 אך בשל מלחמת ׳חרבות ברזל׳ הנהלת ישראייר החליטה לדחות ב- 30 יום את מועד העלייה לאוויר, אשר כאמור בוצע והסתיים בהצלחה. להערכת ישראייר, השימוש במערכת מהווה שדרוג וקפיצת דרך משמעותיים בשיפור היכולות התפעוליות שלה. שדרוג זה יתרום, בין היתר, לניהול בסיס המידע, ניהול השירות לנוסע, בפרט בשדות התעופה, ולניהול הכללי של טיסות ישראייר. השדרוג צפוי להביא לשיפור המחזור מהשירותים הנלווים הניתנים על ידי החברה כגון מכירת כבודה, הושבה מראש, ועוד, וכן יהווה פלטפורמה ליצירת שירותים נלווים חדשים. כמו כן, ישראייר צופה כי המערכת תאפשר מעקב ובקרה על תחנות החברה שבהם פועלת החברה מחוץ לישראל, ותביא לשיפור חווית הנוסע לביצוע צ׳ק אין״.