חברת Air China Cargo תפעיל שירות מטען לליאז'

השיקה שירות שבועי בין אסיה ואירופה עם נתיב בין שדה התעופה ליאז' בבלגיה ושנחאי עם מטוס בואינג 777-200


14:05 ,12.06.2017 מאת: מערכת פורט2פורט

חברת התעופה הסינית Air China Cargo השיקה שירות שבועי בין אסיה ואירופה עם נתיב בין שדה התעופה ליאז' בבלגיה ושנחאי עם מטוס בואינג 777-200.

 

חברת אייר צ'יינה קרגו משתמשת בנמל התעופה של שנחאי כבסיס הפעילות למטוסי המטען שלה ובבעלותה צי של שלושה מטוסי בואינג 747-400, שמונה מטוסי בואינג 777 וארבעה מטוסי בואינג מדגם 757-200SF.

 

מר סטיבן וורהסלט, סגן נשיא המחלקה המסחרית של שדה התעופה ליאז', אמר כי הגעתה של חברת אייר צ'יינה קרגו פותחת אפשרויות חדשות עבור המסחר הצומח במגזר האי-קומרס. "אנחנו גאים להעניק שירות לחברת מטענים לאומית נוספת, ואנחנו נתמוך בהם על מנת להגיע למטרה המשותפת שהיא הרחבת הפעילות והגדלת מספר הטיסות הקבועות בשדה".

 

על פי הידוע, סוכנות LACHS תטפל בסידורי הקרקע ומהטען של החברה הסינית בליאז'.