יצרנית המטוסים בואינג, מעריכה כי שוק התעופה באסיה פסיפיק יהווה כמחצית מהתנועת הנוסעים העולמית עד שנת 2040, והביקוש למטוסים חדשים יסתכם ב- 17,645 מטוסים חדשים בשווי כספי כולל של 3.1 טריליון דולר. כדי לתמוך בתעשיית התעופה המסחרית שלה, הביקוש לשירותי תעופה במדינות אסיה-פסיפיק יעמוד על 3.7 טריליון דולר. כך עולה מתחזית המעודכנת של חברת בואינג לאור התאוששות עולם התעופה המסחרי בטיסות פנים וחוץ ובביקוש למטוסי מטען.
איזור אסיה-פסיפיק הוא אחד מן השווקים המתפתחים בעולם בתחום התעופה, ובמיוחד במדינות סין, מדינות דרום מזרח אסיה ודרום אסיה. על פי התחזית של בואינג, עם התחדשות הטיסות המסחריות על רקע מיגור נגיף הקורונה, חברות התעופה באיזור אסיה-פסיפיק נערכות לחזרה לפעילות מלאה ולטיסות שיענו לצרכים הגלובליים החדשים.
דארן הולסט, סגן נשיא בואינג לשיווק מטוסים מסחריים: ״אסיה פסיפיק מובילה בהתאוששות בעולם התעופה, ואנו עדים לחזרת האימון של הנוסעים בבטיחות של הטיסות המסחריות. חברות תעופה שלהן ציי מטוסים רב-תכליתיים יחזרו לפעילות מלאה בטווח זמן קצר, ויכבשו נתח שוק גדול יותר הנגזר ממתן פתרונות לביקושים למקומות טיסות. הביקוש למטוסים חדשים בעלי צריכת דלק נמוכה יותר, שיסופקו לחברות באיזור זה של העולם יבטיחו לחברות התעופה צריכת דלק נמוכה יותר וקיטון בפליטות דו תחמוצת הפחמן ושיפור באיכות הסביבה״.
הנקודות העיקריות בתחזית בואינג לאיזור אסיה-פסיפיק ל-20 השנה הבאות: צי המטוסים בעלי גוף צר יעמוד על 13,500 מטוסים, כשלושה רבעים מהביקוש במונחים של יחידות. מטוסים רחבי גוף הכוללים מטוסים מסחריים ומטוסי מטען יעמדו על 3,800 מטוסים. הביקוש למטוסי מטען ישולש ויעמוד על יותר מ-1,160 מטוסים, מטוסי המטען אשר יכללו דגמים חדשים, כדי להסתגל לצרכים הגלובליים החדשים ולעמוד בביקוש למסחר אלקטרוני. צי מטוסי המטען באסיה פסיפיק צפוי להשתוות לצי המטען של צפון אמריקה עד 2040. הביקוש לשירותי תעופה כולל חידוש, תחזוקה, תיקונים ואספקת חלפים למטוסים שיהוו חלק מההתאוששות הגלובלית. התחזית של בואינג לשנת 2021 צופה שבאיזור אסיה-פסיפיק יגדילו את מספר צוותי האוויר המתפעלים את הטיסות תר מ- 800,000, ואלה יכללו יותר מ-230,000 טייסים, כ- 250,000 טכנאים ו-340,000 אנשי צוות במטוסי הנוסעים.