אל על תחל מהיום למכור מכשירי iPad במטוסיה בשיתוף עם I Digital, היבואנית הרשמית של Apple בישראל. מדובר בדגם 16GB Wi- Fi החל מ-539 דולר. לפי הודעת החברה, את המכשיר ניתן להזמין מראש 48 שעות לפני הטיסה באתר אל על. עוד מוסרים בחברה כי, נוסעי מחלקת העסקים במטוסי 767 ייהנו ממכשירי iPad לצפייה במערכות הבידור בטיסה.
יהודית גריסריו, סמנכ"ל השירות באל על: "כניסת המוצר הפופולרי למטוסי אל על מהווה נדבך נוסף באסטרטגיה שלנו להרחיב את היצע המוצרים ככל שניתן על מנת להקנות לנוסע חווית קניה מהגבוהות בעולם. ה-iPad הינו מוצר טכנולוגי מבוקש במיוחד בעולם כולו ואנו שמחים, כחלק מהמשך שדרוג השירות לנוסעי אל על, להשיק מוצרים חדשים ובלעדיים בדיוטי פרי במטוסינו."
ערן תור, מנכ"ל I Digital מסר כי, "אנו שמחים על שילוב ה-iPad כחלק מחוויית השירות במטוסי אל על. אנו מברכים את אל על על היותה חלוצה עולמית בשילוב ה-iPad כחלק מחוויית השירות במטוס".