אל על תטיס את משלחת ישראל למשחקים האולימפיים בלונדון 2012 אשר תמנה כ-100 ספורטאים, מאמנים, צוותי רפואה וצוותים מקצועיים על ציודם המיוחד. בנוסף יוטבע סמל הוועד האולימפי בישראל על מטוסי אל על, בסמוך לדגל ישראל.
מאל על נמסר כי, בטקס חשיפת לוגו הוועד האולימפי על מטוס אל על השתתפו אליעזר שקדי, מנכ"ל אל על, צבי ורשביאק, יו"ר הוועד האולימפי בישראל, אפריים זינגר מנכ"ל הוועד האולימפי, דוד מימון, סמנכ"ל מסחר וקשרים תעופתיים באל על, המתעמל אלכס שטילוב, המתעמלת האומנותית נטע ריבקין והקופצת לגובה דניאל פרנקל.
אליעזר שקדי, מנכ"ל אל על: "מאז היווסדה שזורה פעילותה של חברת אל על באירועים בעלי חשיבות לאומית באשר הם. גם כיום, ממשיכה אל על להיות המוביל הלאומי של ישראל וגאה להיות המובילה הרשמית של משלחת ישראל לאולימפיאדת לונדון 2012. הספורטאים האולימפיים הישראלים מייצגים את השאיפה למצוינות ישראלית ברמה עולמית. עבור אל על, כחברה ישראלית הפועלת בכל העולם, החיבור הוא טבעי ומתבקש. אנו נסייע ככל שנוכל לגייס את הציבור מישראל לתמיכה בספורטאינו, על מנת שהמסורת תישמר ודגל ישראל יונף שוב ושוב במסגרת המפעל העולמי החשוב הזה".
צבי ורשביאק, יו"ר הוועד האולימפי בישראל, אמר היום כי, "אל על ממשיכה במסורת אימוץ המשלחת האולימפית בישראל. המשותף לוועד האולימפי בישראל ולאל על הוא השאיפה למובילות בזירה הבינלאומית. אני מקווה שספורטאי ישראל ימריאו אל על לשיאים והישגים חדשים במשחקי לונדון 2012".