אייר חיפה החלה להפעיל טיסות ישירות מחיפה לאתונה

חברת התעופה הישראלית החדשה מרחיבה את פעילותה הבינלאומית מחיפה ומוסיפה את בירת יוון ליעדי הטיסות שלה, בנוסף לטיסות סדירות לאילת ולרנקה. גונן אוסישקין, מייסד שותף ומנכ״ל אייר חיפה: ״נמשיך להרחיב את היצע היעדים שלנו בחודשים הקרובים״


14:05 ,02.01.2025 מאת: מערכת פורט2פורט

אייר חיפה, חברת התעופה הראשונה שבסיס פעילותה בצפון הארץ, מתחילה היום (ה׳, 2.1.25) להפעיל טיסות ישירות מנמל התעופה הבינלאומי בחיפה לאתונה. הקו החדש, שיפעל חמש פעמים בשבוע, מצטרף לפעילותה הסדירה של החברה מחיפה, הכוללת שתי טיסות יומיות לאילת ושלוש טיסות יומיות ללרנקה. כל הטיסות מתבצעות בשלושת מטוסי ה-ATR 72-600 החדישים של החברה, המהווים את צי המטוסים הצעיר ביותר בישראל.

 

הטיסות לבירת יוון יופעלו בימים א׳, ב׳, ד׳, ה׳, ו׳, עם המראה מחיפה בשעה 09:00 ונחיתה באתונה ב-11:55, וטיסת חזור שתמריא בשעה 12:55 ותנחת בחיפה ב-15:45.

 

גונן אוסישקין, מייסד שותף ומנכ״ל אייר חיפה: ״השקת הקו לאתונה היא צעד משמעותי בהרחבת יעדי הטיסות הבינלאומיות שלנו ובחיזוק מעמדו של נמל התעופה חיפה כשער בינלאומי למגוון יעדים באגן הים התיכון. לאחר השקת הטיסות לאילת וללרנקה, אנו גאים להוסיף יעד אטרקטיבי נוסף עבור תושבי הצפון, ונמשיך להרחיב את היצע היעדים שלנו בחודשים הקרובים״.