אורי סירקיס מונה למנכ"ל קבוצת ישראייר
אורי סירקיס ייכנס לתפקידו בתחילת חודש ינואר. במסגרת התפקיד יהיה אחראי על איחוד הפעילות של כל קבוצת ישראייר: סיטונאות, תיירות, מסחר, שירות ומכירות ותעופה
00:00 ,22.12.2011
מנהל מערך התובלה הימית והאווירית בפליינג קרגו, וסמנכ"ל המסחר והשיווק לשעבר באל-על, אורי סירקיס, עובר לנהל את קבוצת ישראייר. סירקיס, שמונה על-ידי מנכ"ל אי.די.בי תיירות, דוד קמיניץ, יכהן גם כמשנה למנכ"ל אי.די.בי תיירות.
הוא ייכנס לתפקידו בתחילת חודש ינואר. במסגרת התפקיד יהיה אחראי על איחוד הפעילות של כל קבוצת ישראייר: סיטונאות, תיירות, מסחר, שירות ומכירות ותעופה. מטרת המינוי היא לייצר סינרגיה טובה יותר בין המרכיבים השונים של פעילות הסיטונאות והתעופה בקבוצת ישראייר ולאפשר אחריות מלאה מקצה לקצה לביצועים העסקיים וניצול היתרונות היחסיים.
בנוסף למינויו של סירקיס, מסר דוד קמיניץ על מספר שינויים בצמרת קבוצת ישראייר. רז גור-אריה ימשיך להוביל את חברת התעופה. דרור בהט, שניהל עד היום את יחידת מסחר התעופה בישראייר, מונה לסמנכ"ל המסחר של קבוצת ישראייר.
עשוי לעניין אותך

Etihad Airways השתלטה על חברת התעופה הגרמנית Air Berlin

RJ ו Air Berlin חתמו על הסכם קוד משותף

בואינג רושמת את ההזמנה הגדולה ביותר בהיסטוריית החברה

Emirates מרחיבה פעילות בגרמניה

מסביב לעולם ב-42 שעות ו-27 דקות

דיווח: התקדמות במגעים למכירת חלק מ-Spanair לחברת התעופה הקטארית