על פי הדוחות הכספיים לחברה גידול של 11% ברווח הנטו. החברה מדווחת בנוסף על גידול של 17% בכמות המכולות ששינעה החברה. בהובלה אווירית חל גידול בשיעור של 10.5% בנפח המטענים
חברת השילוח הגלובלית פנלפינה המיוצגת בישראל על ידי חברת "עמית" פרסמה בסוף השבוע שעבר את תוצאותיה העסקיות לשנת 2006 המצביעות על גידול מרשים של 11% ברווח נטו – 257 מיליון דולר, מתוך מחזור כולל של 6.352 מיליארד דולר.
מר אמיר שני, מנכ"ל חברת עמית, מציין כי מהתוצאות שפורסמו עולה שבכל המגזרים בהם פעילה החברה חלה אשתקד עלייה בפעילות. מר שני הדגיש כי העלייה הרבה ביותר חלה דווקא במגזר ההובלה הימית.
בכמות המכולות אותן שינעה החברה חלה עלייה מרשימה בשיעור של 17% להיקף של 1.084 מיליון TEU. הרווח מהפעילות הימית גדל ל – 492 מיליון פרנקים בשנת 2006 לעומת 403 מיליון פרנקים שוויצריים בשנת 2005. בהובלה האווירית חל גידול בשיעור של 10.5% והחברה שינעה אשתקד 870,000 טון מטען באוויר.
במונחים גיאוגרפיים מהווה אירופה עדיין את ליבת העסקים של החברה אולם במקביל חלה עלייה בפעילות בדרום מזרח אסיה, צפון אמריקה והמזרח התיכון. היקפי הפעילות באירופה מהווים למעלה ממחצית הכנסותיה של החברה.
מר שני מציין עוד כי התוצאות העסקיות מצביעות לא רק על המשך גידולו של מגזר ההובלה הימי בחברה אלא גם ובמיוחד על המשך מגמת ההתייעלות בקרב חברות השילוח הגלובליות וכי השינויים התדירים בתנועות המטענים בעולם הביאו לקוחות להעדיף התקשרויות עם חברות שילוח גלובליות.
פנלפינה מדווחת על רווחי שיא לשנת 2006
על פי הדוחות הכספיים לחברה גידול של 11% ברווח הנטו. החברה מדווחת בנוסף על גידול של 17% בכמות המכולות ששינעה החברה. בהובלה אווירית חל גידול בשיעור של 10.5% בנפח המטענים
00:00 ,25.03.2007
עשוי לעניין אותך
נציגי פאנאלפינה הטורקית הגיעו לישראל במסגרת ביקור משלחת עסקית
שירותי פריקת וטעינת מכולות במשקף במכס אשדוד לא יינתנו על ידי סוכן מכס
התעשיינים בעקבות הכוונה להשבית את המשק: לא נשב בחיבוק ידיים
אוריאל לין: יש לדחות יישום הנוהל החדש להגשת אישורים ורשיונות יבוא בחצי שנה
ארגון הגג: ההחמרות בנוהלי יבוא טובין – גזירות שיגרמו להפרעה חמורה בסחר החוץ של ישראל
חברת ICL רכשה מבעלי חברת גלובל את מניית עמיטל