לסוקל יש ותק של 20 שנה וקשרים בארץ ובחו"ל בתחום. במקביל, השותפות בין גלובל לחברת קרגו אמרפורד מתבטאת במיזם מחשוב חדש ומשרדים משותפים בחיפה, אשדוד ונתב"ג
בימים אלה התמנה עופר סוקל לסמנכ"ל תפעול ושיווק המכירות של חברת גלובל. לסוקל ותק של 20 שנים בתחום השילוח ועמילות המכס בישראל ובחו"ל. לאורך השנים עבד סוקל באירופה ובארה"ב בתפקידי ניהול בשילוח בינלאומי. בחברת גלובל ציינו הבוקר שסוקל מביא עמו את הניסיון והיכולת לעזור ולהצעיד את החברה קדימה תוך ניצול קשריו בארץ ובעולם.
בנוסף, חברת השילוח גלובל נכנסה למיזם משותף עם חברת קרגו אמרפורד החל מ-1 בינואר. על פי המיזם, קרגו אמרפורד תספק תשתיות, מערכות מחשוב ותחזוקת מחשבים מרכזית עבור שתי החברות. כזכור, לפני מספר חודשים נכנסה קרגו אמרפורד כשותפה בחברת גלובל. שתי החברות ימשיכו לפעול כחברות עצמאיות, אך הן תפעלנה משרד משותף בחיפה, אשדוד ונתב"ג.
יש לציין שחברת גלובל תמשיך לפעול כחברה עצמאית עם לקוחות ומערכת סוכנים ושיווק בארץ ובעולם, כמו גם קרגו אמרפורד שבה לא יהיה כל שינוי.
עופר סוקל התמנה לסמנכ"ל תפעול ושיווק בחברת גלובל
לסוקל יש ותק של 20 שנה וקשרים בארץ ובחו"ל בתחום. במקביל, השותפות בין גלובל לחברת קרגו אמרפורד מתבטאת במיזם מחשוב חדש ומשרדים משותפים בחיפה, אשדוד ונתב"ג
00:00 ,01.03.2006
עשוי לעניין אותך
מכון הייצוא: גידול של כ-150% בהיקף הפרויקטים הבינ"ל
נחתם הסכם עבודה עם עובדי דגון
התמ"ת נרתם לקידום שבוע "ביומד ישראל 2006"
DHL יוצאת במהלך שיווקי להעלאת משקל המשלוחים
הערכת האוצר ל- 2006: כלכלת ישראל תצמח ב-4.1% והתוצר העסקי ב-5%
מונה מנהל מכירות ופיתוח עסקי בלופטנהזה קרגו