מינויים חדשים ב-UPS - סקוט דייויס יחליף את מייק אסקיו היו"ר הפורש

סקוט דייויס יירש את מייק אסקיו שפורש כיו''ר ונשיא UPS. בעקבות המינוי מבצעת החברה שינויים נוספים בהנהלה


00:00 ,11.11.2007 מאת: מערכת פורט2פורט

סקוט דייויס יירש את מייק אסקיו שפורש כיו''ר ונשיא UPS. בעקבות המינוי מבצעת החברה שינויים נוספים בהנהלה
 
מועצת המנהלים שלUPS , חברת משלוחי האקספרס הגדולה בעולם, מינתה את סקוט דייויס ליו''ר ונשיא החברה לאחר פרישתו של מייק אסקיו בסוף 2007. כיום מכהן דייויס כסגן היו''ר וסמנכ''ל הכספים הראשי.
 
דייויס, בן 55, הצטרף ל-UPSמחברת Company II Morrowבה כיהן כמנכ''ל ואותה רכשה  UPSבשנת 1986.לאחר מספר תפקידים בחברה מונה דייויס לסגן יו''ר UPSבשנת 2006 ונבחר להיות חבר במועצת המנהלים באותה שנה. בשנים האחרונות עבד דייויס בצמוד למייק אסקיו כאדריכל האסטרטגיה העסקית של UPSוסייע לחברה רבות בהתרחבותה דרך רכישותיה והשקעותיה השונות.תחת שרביטו של אסקיו אשר מכהן כיו''ר ונשיא החברה משנת 2002, פרחה UPSוהרחיבה את פעילויותיה בכיוונים עסקיים חדשים.
 
במשך שנותיו ב-UPSפיקח אסקיו על תכנונם והטמעתם של פתרונות ויכולות טכנולוגיות משוכללות ומתקדמות ללקוחות UPSלניהול יעיל של שרשרת האספקה, סנכרון תנועת הסחורות, המידע והכספים.
 
מאז שנכנס אסקיו לתפקידו האחרון ב-UPS, נהנתה החברה מצמיחת של כ-57% לרמה של 47.5 מיליארד דולר וצמיחה של רווח נקי של יותר מ-75%. יתרה מזאת, הכנסות החברה משילוח חבילות בינלאומי הוכפלו ליותר מ-9 מיליארד דולר.
 
מעבר למינוי זה, הודיעה UPSעל מספר מינויים נוספים:
 
קורט קון, המכהן כרגע כסמנכ''ל המכירות והשיווק הבכיר של UPSמונה להחליף את סקוט דייויס בתפקיד סמנכ''ל הכספים. את קון יחליף אלן גרשנהורן המכהן כרגע כנשיא UPS International. דן ברוטו, נשיא פעילות המטענים של החברה יחליף את אלן גרשנהורן בתפקידו.
 
UPSהחוגגת השנה 100 שנים להיווסדה היא חברת המשלוחים הגדולה בעולם ומובילה גלובלית בפתרונות שרשרת האספקה. החברה מציעה מגוון רחב של אפשרויות לסנכרון תנועה של סחורות, מידע וכספים סביב העולם. ממשרדיה הראשיים שבאטלנטה, ג'ורג'יה מעניקה UPSשירותים ללמעלה מ- 200 מדינות ואזורים ברחבי העולם. מניות UPSנסחרות ב- New York Stock Exchange. למידע נוסף היכנסו ל www.ups.com.