בטמפרטורה המתאימה

מנטפילד הציגה את השירות השבועי מבוקר הטמפרטורה לאירופה, המיועד ליצואנים קטנים, או למכולה שצריכה להתפזר למספר לקוחות


10:21 ,10.06.2015 מאת: מערכת פורט2פורט

במסגרת יום עיון בנושא "אבני דרך ליצוא – ליקבים בתחילת דרכם", שהתקיים אתמול (ג') במכון היצוא, הציג מנהל מסחרי אירופה, תוצרת חקלאית ותוצרת טרייה במנטפילד אלון חגי את נושא השילוח מבוקר הטמפרטורה. יום העיון התקיים עבור בעלי יקבים.

 

חגי הציג את השירות השבועי ביצוא ימי של משטחים בודדים בקירור לאירופה שמציעה החברה. השירות נותן פתרון ליצואנים קטנים, שאין להם נפח פעילות למלא מכולה מלאה, או לחילופין מכולה שצריכה להתפזר למספר לקוחות שונים ברחבי היבשת.

 

מנטפילד משלחת בכל שבוע בין 10-15 מכולות שמגיעות לנמל פוס בדרום צרפת ומשם מפוזרות לכל אירופה בלוחות זמנים של 7-8 ימים מיום ההפלגה מישראל. העובדה שלמנטפילד יש משרד במרסיי מסייעת לה לשלוט על תהליך ההגעה לצרפת ובהמשך על הפצת המשטחים לרחבי אירופה.

 

מנטפילד עושה שימוש במחסן הלוגיסטי באזור פוס, הבקיא בדרישות ובנהלים לשחרור מטענים ובהפצה במשאיות קירור ללקוחות ברחבי אירופה. בנוסף, מנטפילד מאפשרת לקבל שירות של בקרת הטמפרטורה ברמת המשלוח החל משלב היציאה על לקבלת הסחורה בבית הלקוח.