TNT משיקה שירות שילוח יבשתי בוייטנאם

זאת כחלק מהרחבת רשת השילוח היבשתית האסיאתית בהשקעה של 6 מיליון יורו. צעד זה יהפוך את החברה לחברת השילוח הראשונה שפועלת במדינות וייטנאם, לאוס, מיאנמר ותאילנד


00:00 ,07.06.2007 מאת: מערכת פורט2פורט

זאת כחלק מהרחבת רשת השילוח היבשתית האסיאתית בהשקעה של 6 מיליון יורו. צעד זה יהפוך את החברה  לחברת השילוח הראשונה שפועלת במדינות וייטנאם, לאוס, מיאנמר ותאילנד
 
חברת השילוח הבינלאומית TNT אקספרס הודיעה על הרחבת רשת השילוח היבשתית האסיאתית שלה אל תוך וייטנאם בהשקעה של 6 מיליון יורו.
 
הרחבה זו תאפשר ל-TNT להרחיב את הרשת היבשתית האסיאתית שלה אל תוך סין, וזאת מהגבול הצפון-מזרחי המשותף לה עם וייטנאם, עד סוף 2007. עם השלמת פרישת הרשת באזור דרום-מזרח אסיה, החברה תכסה כ-60% מהאזור ותקשר 120 ערים בשטח של כ-4,000 ק"מ.
 
מהחברה נמסר כי צעד זה יהפוך את TNT לחברת השילוח הראשונה שתאפשר שינוע טובין יבשתי בתוך האזור הקרוי East-West Economic Corridor(EWEC), הכולל את מדינות וייטנאם, לאוס מיאנמר ותאילנד.
 
רשת השילוח היבשתית האסיאתית של TNT קישרה בשלב הראשון בין מלזיה, סינגפור ותאילנד בסוף שנת 2005. במסגרת השירות היבשתי, המאפשר מעקב תמידי בזמן אמת אחר רכבי החברה, נרשם גידול בשיעור דו-ספרתי בתוך שנה אחת בלבד.
 
מהחברה נמסר כי שירות השילוח היבשתי באסיה מהיר פי שניים עד שלושה משילוח ימי, והוא יכול לחסוך עד 30% מעלות השילוח בהשוואה לשילוח אווירי.
 
הרחבתה של TNTאת רשת השילוח היבשתית לוייטנאם הינה חלק מהאסטרטגיה להגברת הנוכחות ביבשת אסיה, וכתוצאה מכך להגדיל את צמיחת ההכנסות מחטיבת האקספרס של החברה ב-10% עד 15% בשנת 2007.