K+N ישראל פתחה דסק ישראלי בסניף K+N בניו יורק

חברת Kuehne + Nagel ישראל החליטה להקים דסק ישראלי הממוקם בסניף החברה בניו יורק. את הדסק הישראלי, המונה כיום שלושה עובדים, ינהל מר רפאל דבוש, בעל ניסיון במחלקת היצוא של חברות אל-על וק.א.ל בסניפיהן בנמל התעופה JFK בניו יורק


00:00 ,03.11.2005 מאת: מערכת פורט2פורט

חברת Kuehne + Nagel ישראל החליטה להקים דסק ישראלי הממוקם בסניף החברה בניו יורק. את הדסק הישראלי, המונה כיום שלושה עובדים, ינהל מר רפאל דבוש, בעל ניסיון במחלקת היצוא של חברות אל-על וק.א.ל בסניפיהן בנמל התעופה JFK בניו יורק.
 
הדסק הישראלי ילווה כל משלוח העובר דרך סניף K+Nבניו יורק ומיועד ליצוא לישראל או ליבוא לארה"ב. 
 
יוסי כהן מנכ"ל חברת Kuehne + Nagel ישראל מסר כי "החברה מצפה שהפעלת הדסק הישראלי תביא לשיפור השירות ללקוח. הקרבה הפיזית תאפשר עין בוחנת על כל אבן דרך בתהליך השילוח ותאפשר התערבות מיידית בכל מקרה של עיכוב. K+N ישראל נמצאת בתהליך של בחינת אפשרויות נוספות להקמת דסק ישראלי לתמיכה וייעול השילוח גם באתרים נוספים באירופה ובמזרח הרחוק" .