מכס דובאי: תפיסת כמות גדולה של סם מסוג קריסטל

שלטונות מכס דובאי גילו 113 קילוגרם של סם קריסטל שהוסלקו בחבילות פלסטיק במסגרת מטען במעבר שהגיע מאיראן בדרכו לסינגפור. הסמים הוחבאו בשמונה חבילות פלסטיק


00:00 ,09.12.2010 מאת: מערכת פורט2פורט

שלטונות מכס דובאי גילו 113 קילוגרם של סם קריסטל שהוסלקו בחבילות פלסטיק במסגרת מטען במעבר שהגיע מאיראן בדרכו לסינגפור. הסמים הוחבאו בשמונה חבילות פלסטיק
 
תפיסת סמים גדולה בדובאי. שלטונות המכס של נסיכות דובאי הודיעו כי סיכלו ניסיון להברחת כמות גדולה של סמים, אשר הוסלקו היטב במטען אווירי אשר הגיע לשדה התעופה של הנסיכות מאיראן, בדרכו למלזיה דרך סינגפור.
 
מנהל מכס דובאי, אחמד בטי אחמד, מסר כי חוקרי המכס במרכז המטענים בשדה התעופה של דובאי, גילו 113 קילוגרם של סם מסוג קריסטל אשר הוסלקו בחבילות פלסטיק במסגרת מטען במעבר אשר הגיע מאיראן ויעדו הסופי מלזיה דרך סינגפור.
 
לדבריו, חשדם של חוקרי המכס בדובאי התעורר לאחר שהבחינו בחבילת דואר אוויר אשר מסמכי המשלוח שלה לא היו מדויקים, ולכן הורו לבדוק אותה בדיקה פיסית בה התגלו הסמים.
 
הסמים הוחבאו בשמונה חבילות פלסטיק בהן נמצאו שקיות קטנות המכילות את החומר האסור. מכס דובאי דיווח על התפיסה לשלטונות מלזיה וסינגפור, והעביר את המשלוח לדרכו תחת מעקב על מנת לאפשר לתפוס את הגורם המקבל ביעד הסופי.