אל על משיקה את הפעימה השנייה בתפריט של השף אסף גרניט

המנה הכי ישראלית שיש מגיעה למחלקת תיירים - קציצות עוף ברוטב עגבניות ושעועית. בין המנות החדשות במחלקת העסקים: סלמון עם טורטליני ואפונה, פרגית בצ'ומה, כתף בקר ברוטב חמוסטה, סלט שוק עם קרוטוני עבאדי


14:17 ,01.02.2024 מאת: מערכת פורט2פורט

במסגרת האסטרטגיה לשדרוג חוויית הטיסה והשקת התפריט החדש של השף אסף גרניט בספטמבר האחרון, היום תעלה למטוסים הפעימה השנייה כחלק מהתפריט הרחב שבנה השף עם צוותו, עם מנות חדשות בכלל מחלקות השירות. המהלך שהושק בספטמבר כולל מספר תפריטים שונים בפעימות נפרדות אשר יוחלפו בכל מספר חודשים על מנת לאפשר גיוון וחידוש ללקוחותינו. המנות החדשות בתפריט שעולה היום, ממשיכות את החזון הקולינרי אותו חשפה החברה בשנה שעברה, במסגרתו ניתן דגש על חומרי גלם תוצרת כחול לבן. הטמעתן במטוסים תחל היום לכלל הטיסות היוצאות מת"א, ולטיסות החוזרות מאירופה. בנוסף, במהלך חודש ינואר עלה התפריט של שף גרניט בטיסות היוצאות מניו יורק לישראל במחלקות היוקרה ובקרוב גם יושלם במחלקת תיירים.

 

התפריט של השף אסף גרניט משלב חומרי גלם ישראליים המפגישים בין המטבח המסורתי הוותיק למטבח המודרני. בטיסות ארוכות הטווח ובטיסות נבחרות לאירופה תוגש במחלקת התיירים ארוחה בשרית של המאכל הכי ישראלי שיש - קציצות עוף עם תבשיל עגבניות ושעועית ירוקה, על מצע של מג'דרה "בן גוריון" עם תוספת של סלט סלקים מרוקאי וחומוס במנה אישית. בארוחה החלבית יוצע ללקוחות סלט עגבניות שרי ומלפפון ברוטב בלסמי לבן, עם חביתה, גרנולה במתכון מיוחד של השף, יוגורט טבעי עם סילאן ולקינוח עוגיה מרוקאית. בטיסות לאירופה הכריכים המוגשים בלחם הפרצל יתחדשו גם הם ומעתה יוגשו כריך "שניצל של שישי" עם טחינה וסלט טורקי, כריך בריסקט עם איולי, כריך סביח טבעוני, כריך מוצרלה עם פסטו פטרוזיליה ועגבניות מיובשות וכריך לביבת ירק (עיג'ה) עם טחינה ועגבניות שרי צלויות.

 

במחלקת העסקים והפרימיום יציעו מנות עיקריות חדשות, ביניהן: סלמון ברוטב אחו בלנקו, אפונה וטורטליני ארטישוק; פרגית בצ'ומה עם סלט מרדומה, תפוח אדמה, מש, עדשים וברוקולי; וכתף בקר ברוטב חמוסטה דלעת, דלעת צלויה ואורז שעריה. לצד המנות העיקריות יוגשו כמנות ראשונות סלט סלקים בתיבול סילאן עם סקורדליה (ממרח שקדים יווני) ואורגנו טרי המוגש עם גע'לה; סלט דיטוקס הכולל מלפפון, אדממה, אפונה וחסה ברוטב ויניגרט ג'ינג'ר. אל על מחדשת גם את הארוחה החלבית ותציע ללקוחותיה סלט שוק עם תוספת קרוטוני עבאדי, מבחר טאפאסים, ביניהם גבינת שמנת עם עגבניות מיובשות, צפתית עם שמן זית וזעתר, חביתה עם לביבה, עיג'ה קציצת ירק ועוד.

 

אורן כהן בוטנסקי, סמנכ״ל בכיר ללקוחות, שירות וחווית הלקוח באל על: ״אנשי אל על ממשיכים כל העת במסע להעצמת חווית הלקוח בטיסה. בהיבט הקולינרי, לאחר העלייה עם התפריט החדש ביצענו סקרי שביעות רצון ואנו בתהליך שדרוג מתמיד״.